Dersimliler İstanbul’da bir araya gelecek

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuru Başkanımız Hasan Hüseyin Coşkun’dan çağrı…
İstanbul’da düzenlenecek olan 2. Dersim Tanıtım Günleri’ne odamız üyeleri Sınırlı Sorumlu Zembul Kadın Girişimi Üterim ve İşletme Kooperatifi, Jil Doğal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Munzur Organik Yöresel Toptan Gıda firmaları da katılım sağlayacak.
Bu tür organizasyonların ilimizin tanıtımına oldukça büyük katkılar sunacağını belirten Yönetim Kuru Başkanımız Hasan Hüseyin Coşkun, “İlimizin kültürünün, yöresel ürünlerinin farklı illerdeki vatandaşlarımıza ulaştırılması anlamında bu tür faaliyet önemli rol oynamaktadır. Bu kapsamda da ilimizde üretim yapan üç firmamız 2. Dersim Tanıtım Günleri’ne katılım sağlayacaktır. Üyelerimize, Başkan Yardımcılarımız Ali Ateş ve Sönmez Aydın ile Yönetim Kurulu Üyemiz İsmail Candemir de eşlik edecek. Umarım bu fuar üyelerimizin, tanıtımına katkı sunarak diğer illerde de ürünlerinin tanıtımı noktasında fayda sağlar.” diye konuştu.
İstanbul’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı, 1-4 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan tanıtım günlerine katılmaya davet eden Coşkun, “Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, DEDEF Yönetimi ve çalışanları, tüm belediye emekçileri, Hemşerimiz İş İnsanı Doğan Yıldız’a katkılarından ötürü teşekkür ederiz.” dedi.

Haber Görselleri