“Ekonomik istişare ve Tunceli’ye yatırım” konferansı

Tunceli TSO ile TUSGİD işbirliğinde “Ekonomik istişare ve Tunceli’ye yatırım” konulu konferans düzenlendi.
Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası ile Tunceli Sanayici ve Girişimcileri Derneği işbirliğinde ilimizde yapılacak yatırım projelerinin değerlendirilmesi amacıyla “Ekonomik istişare ve Tunceli’ye yatırım” konulu konferans düzenlendi.
Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, TUSGİD Başkanı Cem Haydar Bektaş, Ekonomist Selçuk Geçer, CEO Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak ve AKUT Kurucu Üyesi Nasuh Mahruki’nin söz aldığı konferansta, Tunceli’nin coğrafi konumu itibari ile özel bir yer olduğu ve çok önemli projelere imza atılabileceği belirtildi.
Yönetim Kurulu, Meclis ve oda üyelerimiz ile vatandaşların katıldığı konferansta konuşmaların ardından soru-cevap kısmında katılımcılarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Görselleri