Tunceli TSO’dan 600 aileye gıda yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısıyla her yıl yapılan Gıda Yardımı bu yıl Covit 19 hastalığı nedeni erkene alınmış olup; odamız tarafından 600 ihtiyaç sahibi aileye kuru gıda yardımında bulunulmuştur.
Gıda yardımlarının dağıtımında bu yıl ilçeler ve köylere ağırlık verildiğini belirten Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, “Birliğimiz tarafından her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda, öğrencilere ise eğitim yardımında bulunulmaktadır. Bu yıl özellikle pandemi nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin sayısında artış oldu. Bizlerde birliğimizin de katkılarıyla imkanlarımız doğrultusunda bu zor zamanlarda ailelerimizle dayanışma adına gıda yardımında bulunduk. İlçe ve köylerdeki vatandaşlarımıza gıda paketlerimiz meclis üyelerimiz tarafından bizzat teslim edilmiştir.” dedi.
İl merkezindeki dağıtımların ise başvuruların öncelik alındığını ifade eden Açıkgöz, “İl merkezindeki yardımlarımız ise geçici işlerde çalışan işçiler ihtiyaç sahibi olduğu bilinen aileler ve odamıza yardım başvurusunda bulunan vatandaşlarımıza, personellerimiz tarafından gıda paketleri adreslerine teslim edilmiştir.” diye konuştu.
Özellikle bu zor zamanlarda ihtiyaç sahibi ailelerimize küçükte olsa bir katkı sunma imkanı sağlayan TOBB ailesine ve her konuda olduğu gibi bu tür sosyal projelere de katkılarını esirgemeyen TOBB Başkanınız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, meclisi ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederiz.