Odamızdan “Etkili İletişim Başarılı Sonuçlar” projesi eğitimleri

Odamızın hazırladığı ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Etkili İletişim Başarılı Sonuçlar” projesi eğitimleri tamamlandı.
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancanamak ve FKA Tunceli Ofisi Koordinatörü Murat Ortak; Odamız Meclis, Yönetim, Kadın & Genç Girişimciler Kurulu üyelerimiz ile kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimler sonrasında, Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hüseyin Coşkun ve Meclis Başkanımız Sevim Şengezer katkılarından dolayı FKA Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancanamak ve Uzman Eğitmen Yüksel Bağışlar’a plaket eğitim programına katılım sağlayan katılımcılara Sertifikaları Yönetim kurulu üyelerimiz tarafından taktim edildi.
Eğitim boyunca katkı sunan Uzman Eğitmen Yüksel Bağışlar’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haber Görselleri