TUNCELİ TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI YUSUF CENGİZ YENİDEN TOBB KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

thumb

TOBB 69. Genel Kurulu 1 Ağustos 2013 günü Ankara yapıldı. 1740 Delegenin oy kullandığı Kurultayda, 30 T.S.O Konsey üyesi seçildi. TTSO Başkanı Yusuf CENGİZ 8.sıradan Konseye 2. kez seçildi, Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde sadece 5 il temsil edildi.

Kongre sonrası TOBB Konsey Toplantısı 2 Ağustos günü yapıldı. Tunceli TSO Y.K Başkanı Yusuf CENGİZ’in Divan Başkanlığı yaptığı toplantıda TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı ve 3 Başkan yardımcısı seçildi.

Seçim sonrası açıklama yapan TTSO Y.Kurulu Başkanı Yusuf CENGİZ geçen 4 yıllık süreçte İlimizde ve Bölgemizde sorunlarla ilgili gösterdiğimiz çalışmalar ve duyarlılık sonucu Kongre delegeleri ve TOBB Birlik Başkanı Sn. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’ nun desteği ile yeniden Konsey üyeliğine seçildim.

Konsey üyesi olarak seçilmem İlimiz ve Odamız açısından sevindirici ve yararlı bir durum olup bundan sonraki çalışmalarımızda oda yönetimi, meclisimiz,İlimizde bulunan tüm Resmi ve Sivil kurumlarla birlikte devam edecektir.

İlimizin Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere ekonomik ve sosyal yaşamın daha üst bir boyuta ulaşması,barış sürecinin sağlanması ve yeni anayasa, doğamızı,kültürümüzü koruma ile ilgili çalışmalarımız hızla devam edecektir.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi