TUNCELİLİ LOKANTACILARDAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE %15 İNDİRİM

Tunceli Üniversitesinin Ticaret ve Sanayi Odasıyla yaptığı görüşmede üniversite öğrencileri için lokantacılardan iskonto talep ettiklerini belirtmişlerdi. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı görüşmeler sonrasında lokantacıların büyük bir bölümü bu talebi yerinde bulup iskonto yapacaklarını belirttiler.

Üniversite öğrencilerinin iş yeri girişinde ” Bu İş Yerinde Üniversite Öğrencilerine % 15 indirim uygulanır” ilanı gördükleri lokantalarda kimlik ibraz ettikleri takdirde bu indirimden faydalanabileceklerdir.

Umarız bu destek diğer esnaflarımız tarafından uygun görülür ve hem öğrenciler hem de esnaflarımız ekonomik olarak bir nebze de olsa rahata kavuşur. Üyemiz olsun veya olmasın, öğrencilere destek olan tüm esnafımıza şimdiden teşekkür ederiz.

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB/TSO Konsey Üyesi