Duyurular:

Odamızdan Kalkınma Ajansı Tunceli Projeleri Toplu Açılış Törenine katılım

Detaylar Tüm Duyurular

Ali Koç ve Uğur Dündar’dan ilimize ziyaret

Hamburg ve Erzincan Fenerbahçeliler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği sosyal sorumluluk projesi olan; “Çocuklar Üşümesin Projesi” çerçevesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın da katılımıyla Tunceli Valiliği Millî Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, 1.400 öğrenciye mont, bere ve kaşkol hediye edildi. Programa odamız Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Ali Ateş, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Candemir ve Meclis Üyesi Onur Can Kılıç’ta katılım sağladı. İlimizde öğrencilerine yönelik yapılan bu çalışmadan ötürü memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu başkanımız; misafirlere kültürümüz temsilen “Cura” hediye takdim etti. Bu etkinlikte emeği geçen Başta Hamburg ve Erzincan Fenerbahçeliler dernek başkanları nezdinde üyelerine ve Büyük bir özveri ile bizi Ağırlayan Pülümür Kaymakamlığı, İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Gazi Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve emek harcayan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ederiz.