Duyurular:

Odamızdan Kalkınma Ajansı Tunceli Projeleri Toplu Açılış Törenine katılım

Detaylar Tüm Duyurular

Odamız öncülüğünde Tunceli Turizm Derneği kuruldu

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden beri arka planda yapmış olduğumuz çalışmalardan birisi olan, işletmelerimiz ve toplumumuz tarafından sıkıntıları çoklukla dile getirilen şehrimizin geleceğini şekillendirecek ana sektörlerden Turizm Sektörü’nün temsilcileri ile tekrar bir araya geldik. Toplantılar sonucunda alınan kararlar doğrultusunda, işletmelerimiz kendi hizmet, kalite, altyapı gibi alanlardaki hatalarını ve eksikliklerini öz eleştiri yaparak konuşma fırsatı buldular. Bu sorunların daha hızlı çözümlenmesi amacıyla işletmelerimiz tarafından Tunceli Turizm Derneği’nin kurulmasına karar verildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Serap GÜLER’ in, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Ali ATEŞ’ in, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak da Anıl Murat NAS, Hayati İLGİN ve Hikmet GÖKMEN’ in seçilmesiyle birlikte derneğin kuruluş çalışmalarına başlandı.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Yönetim Kurulu olarak, işletmelerimizin en kısa sürede ilimize daha kaliteli hizmet sunacak şekilde faaliyetlerine devam etmelerini umuyor, başarılarının sürekli olmasını diliyor ve her zaman işletmelerimizin ve toplumumuzun yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.