Duyurular:

Odamızdan Kalkınma Ajansı Tunceli Projeleri Toplu Açılış Törenine katılım

Detaylar Tüm Duyurular

Odamızdan deprem bölgesine destek

Odamız öncülüğünde üyelerimiz Kemal Seçkin ve Murat Aran’ın destekleriyle temin edilen gıda ve yaşam malzemelerinin yüklendiği bir tır Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sönmez Aydın’ın gözetiminde Malatya Doğanşehir’e ulaştırılmak üzere yola çıktı. Ayrıca Üyemiz Pusula Teknik İnşaat Sanayi Ltd. Şti. Sahipleri Barış ve İrfan Dönmez tarafından temin edilen 1Tır Munzur Su Elbistan’a, 1 adet 5 kW jeneratör 1 adet 8 kW jeneratör 2 adet 10 luk demir kesme makası 8 takım inşaat çizmesi 2 adet balyoz 1 adet manila 1 adet 1000 wat saha aydınlatma projektörü ise afet bölgesine gönderilmek üzere Tunceli AFAD’a teslim edildi. Destek veren katkı sunan tüm üyelerimize, dostlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.