Duyurular:

Odamızdan Kalkınma Ajansı Tunceli Projeleri Toplu Açılış Törenine katılım

Detaylar Tüm Duyurular

Odamızdan TKDK’ya ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcılarımız Ali Ateş ve Sönmez Aydın, Yönetim Kurulu Üyemiz Güven Çetin ile eski Meclis Üyemiz Ali Yıldız ile birlikte; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı’yı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Hüseyin Coşkun görüşmede; Tunceli’de gelişme potansiyeli olan turizm, tarım ve hayvancılık konularında TKDK desteklerinin başlamasının ve yatırımlar konusunda ilimiz için pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirtti. Coşkun, TKDK’nın destekleri ile yaptığı yatırımların örneklerinin ülkemiz gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, yatırım desteklemelerinin şeffaf ve adil bir şekilde yapılmasını sağladıkları için kendilerine teşekkür etti. İlk fırsatta ilimizi ziyaret edeceğini belirten TKDK Başkanı Antalyalı ise; “Hiç merak etmeyin. Kurumumuz en yakın zamanda ilinizde faaliyete geçecek. Şimdiye kadar ülkemize sağladığımız fayda ve imkanları şehrinize taşıyacağız” dedi. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Antalyalı’ya teşekkür ederiz.