Duyurular:

Odamızdan Kalkınma Ajansı Tunceli Projeleri Toplu Açılış Törenine katılım

Detaylar Tüm Duyurular

Üyelerimizden deprem bölgelerine destek

Üyemiz Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden günün en özel yardımı. Çizdikleri resimlerle depremzede çocuklara en mahsun sevgilerini yollayan çocuklarımız eldiven, bere, bot ve kışlık kıyafetleri, depremden etkilenen çocuklara ulaştırılması için odamız yetkililerine teslim etti. Ayrıca Üyemiz Pertek Süt Fabrikası yetkilileri tarafından temin edilen gıda ve yaşam malzemelerinden oluşan yardım paketleri Pertek Belediyesi’ne teslim edilmiş, Üyemiz Özcihan Gıda İnşaat Limited Şirketi tarafından temin edilen bir kamyon un, ekmek yapılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Fırına teslim edildi. Ayrıca 1 araçlarını Tunceli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne yardım malzemesi taşınması için tahsis edip, Bir kamyonet gıda malzemesini de Elbistan’a gönderildi. Kendilerine sonsuz teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.